Επισκεψιμότητα

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ποντάρουμε στη Ρέξαμ


Καλησπέρα και καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους μας. Επιλογές από δύο παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι που κλεβουν την παράσταση τα κύπελλα.



104. Ρέξαμ - Μπράιτον
Ξεκινάμε τις σημερινές προβλέψεις με τον αγώνα Ρέξαμ-Μπράιτον για το κύπελλο Αγγλίας.
Ωραία η Ρέξαμ αγωνίζεται στην Κόνφεράνς και η Μπράιτον στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και μόνο με αυτό το στοιχείο η επιλογή θα ήταν το «διπλό». Οι γηπεδούχοι δεν είναι για να παίζουν σε αυτή την κατηγορία και το απέδειξαν στην έδρα της Μπράιτον, όπου στον πρώτο παιχνίδι απέσπασαν 1-1. Η Ρέξαμ είναι αήττητη στην έδρα, όπως και στα τελευταία 15 παιχνίδια και φυσικά οδηγεί την κούρσα της κατηγορίας της.
Από την άλλη η Μπράιτον στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Κοιτάζει πώς να σωθεί πιο γρήγορα και να αρχίσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Θα πάω με την φόρμα και την έδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπράιτον ταξίδεψε 411 χιλιόμετρα και ότι το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί εχτές (17/01), αλλά αναβλήθηκε λόγω του παγετού που επικρατεί.

Πρόταση: 1 τελικο, 1 ημίχρονο

124. Λαβάλ – Ιστρ

Πάμε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η Λαβάλ υποδέχεται την Ιστρ. Δύο ομάδες που παίζουν σχεδόν το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου. Ανοιχτά με σκοπό να βάλουν περισσότερα από όσα φάνε. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν φέρει τα περισσότερα Over στην κατηγορία και γι΄ αυτό κι εμείς θα πάμε με τα πολλά τέρματα σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόταση: Over

Συνοψίζοντας:
104. Ρέξαμ – Μπράιτον 1  τελικό ( 2,55)  1-1   
        1 ημίχρονο (3,20)  1-0  (ημίχρονο)
124. Λαβάλ – Ιστρ Over (1,85)  2-1


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 5,92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου