Επισκεψιμότητα

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Σταθερή αξία η ΡέξαμΗ Ρέξαμ δίνεται σε πολύ καλή απόδοση και βάση φόρμας και αντιπάλου θα είναι η βασική επιλογή μας για σήμερα.

121. Φόρεστ Γκριν – Ρέξαμ
Την προηγούμενη φορά που επιλέξαμε τη Ρέξαμ μας πλήρωσε στο 3,20 και μάλιστα με ομάδα που ήταν δύο κατηγορίες πάνω. Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Κόνφερανς. Έχει να χάσει μήνες, ούτε καν ισοπαλία. Έξι νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 16-2! Δοκιμάζεται στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, η οποία έχει πετύχει ένα τέρμα σε 5 αγώνες, όπου μετράει 3 ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες. Το διπλό του 1,85 μου φαντάζει πολύ καλό και θα το επιλέξω.

Πρόταση: 2

124. Ίστ Φάιφ – Άλμπιον Ρόβερς

Μένουμε στο νησί και πάμε στη δεύτερη Σκωτίας, όπου θα είναι και η τελευταία επιλογή μας για σήμερα. Η Ίστ Φάιφ υποδέχεται την Άλμπιον Ρόβερς σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της τελευταίας Στέρλινγκ Άλμπιον και το 2-2 με την Άρμπροουθ, η οποία είναι δεύτερη και κυνηγάει την άνοδο! Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 4 ήττες και έχουν πετύχει μόνο ένα τέρμα. Η φόρμα και η έδρα με οδηγούν στον άσσο.

Πρόταση: 1

Συνοψίζοντας
Φόρεστ Γκριν – Ρέξαμ             2   (1,85)   1-0
Ίστ Φάιφ – Άλμπιον Ρόβερς   1   (1,80)   2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου