Επισκεψιμότητα

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

SABONIS: Υπερατλαντικό ραντεβού με το... ταμείο!

"Γούρικη" αποδείχθηκε η επιστροφή του betnote.blogspot.com στη... δράση, καθώς ο Sabonis σας έστειλε... ταμείο, έχοντας το απόλυτο (τρία στα τρία) στα προγνωστικά του. Ευελπιστούμε πως και σήμερα οι επιδόσεις μας θα είναι ανάλογες...


ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ - ΜΙΛΓΟΥΩΚΙ ΜΠΑΚΣ
Μολονότι στο ξεκίνημα της σεζόν οι δύο ομάδες φάνταζαν παρόμοιας δυναμικότητας, οι Πέισερς έχουν καταφέρει να εκπλήξουν τους πάντες στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, πετυχαίνοντας την απόλυτη υπέρβαση με την κατάληψη της τρίτης θέσης της ανατολικής περιφέρειας. Στον αντίποδα, έπειτα από το σπουδαίο "διπλό" των Σίξερς στην έδρα των Καβαλίερς, οι Μπακς έχασαν σχεδόν κάθε ελπίδα εισόδου στα πλέι οφ της Ανατολής και απ' ό,τι φαίνεται θα περιοριστούν στην ένατη θέση.
Στην αποψινή αναμέτρηση της Ινδιανάπολης θα ψάξουν για ένα απονενοημένο "διπλό", το οποίο έχει μικρές πιθανότητες, αν και το χάντικαπ των 6,5 πόντων τους δίνει κάποιες στοιχηματικές ελπίδες. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας οι Πέισερς έχουν τον πρώτο λόγο, ειδικά αν προλάβει να είναι έγκαιρα ετοιμοπόλεμος ο τραυματίας Ντάρεν Κόλισον, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του... παζλ τους.
Πρόταση: 1

ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ - ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
Πρόκειται για δύο αντιπάλους χωρίς τον παραμικρό στόχο, μιας και αμφότεροι έχασαν από νωρίς το... τρένο των πλέι οφ της Ανατολής και της Δύσης, αντίστοιχα. Σίγουρα, οι Πίστονς είναι πιο φορμαρισμένοι και παλεύουν περισσότερο για μια αξιοπρεπή θέση, σε αντίθεση με τους Τίμπεργουλβς, που αμέσως μετά από τον τραυματισμό του rising star τους, Ρίκι Ρούμπιο, πέταξαν... λευκή πετσέτα, μετρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα ήττες στα τελευταία ισάριθμά τους παιχνίδια.
Τα "πιστόνια" δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και είναι ικανοί να ξεπεράσουν το χάντικαπ των 5,5 πόντων που δίνεται στους "λύκους", φτάνοντας στον άσο. Ιδιαίτερα αν η ομάδα της Μινεσότα αγωνιστεί χωρίς τους Κέβιν Λαβ και Λουκ Ρίντναρ, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το εν λόγω ματς.
Πρόταση: 1

ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
Οι φετινοί Χόρνετς απογοητεύουν με την υποτονική τους παρουσία και θα παλέψουν με τους Κινγκς για την αποφυγή της τελευταία θέσης στην κατάταξη της δυτικής περιφέρειας. Το κίνητρό τους δεν είναι και τόσο υψηλό και σχετίζεται απλά με το γόητρο. Από την άλλη, οι Ρόκετς δίνουν ματς "do or die" στη Νέα Ορλεάνη και έπειτα από το χθεσινό τους... στραβοπάτημα στην έδρα των Μάβερικς, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια, καθώς θα χάσουν οριστικά την όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Βέβαια, κομβικής σημασίας είναι η συμμετοχή ή όχι του μεγάλου ηγέτη των "ρουκετών" Κέβιν Μάρτιν, που θα κριθεί λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης. Φρονούμε πως οι Ρόκετς θα ξεπεράσουν το πλεονέκτημα ύψους 2,5 πόντων που δίνεται στους γηπεδούχους και θα πετύχουν το "διπλό"...
Πρόταση: 2

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:
ΠΕΪΣΕΡΣ - ΜΠΑΚΣ                  1
ΠΙΣΤΟΝΣ - ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ 1
ΧΟΡΝΕΤΣ - ΡΟΚΕΤΣ              2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου