Επισκεψιμότητα

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ: Προλαβαίνει η Λιλ;

Ο μικρός μου ενδοιασμός για το τρίτο ματς της χθεσινής μου πρότασης τελικά επιβεβαιώθηκε. Μονακό και Βαγιαδολίλ πέρασαν σχετικά εύκολα, ενώ το αγγλικό έμεινε στο 2-0 από το 61', αφού  η φιλοξενούμενοι, που προφύλαξαν κάποιους βασικούς παίκτες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρότι χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Πάμε στα σημερινά τώρα...

ΧΕΡΤΑ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΝ (16:30) 1
ΧΕΡΤΑ: Έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στην Λεβερκούζεν, αλλά τελικά έφυγε με τον ένα βαθμό. Σήμερα, ο Ότο Ρεχάγκελ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών όμως 
θα δώσουν το "παρών" 60.000 πιστοί φίλαθλοι που στηρίζουν μέχρι τέλους την ιστορική βερολινέζικη ομάδα!
ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΝ: Έμεινε για 21η αγωνιστική χωρίς νίκη, αποχαιρετώντας και μαθηματικά την Μπουντεσλίγκα. Μετά από την λήξη του προηγούμενου αγώνα, οι οπαδοί εξοργισμένοι τα έχωσαν στη διοίκηση, κάνοντας ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η νίκη είναι μονόδρομος για την Χέρτα που ακόμα και με ισοπαλία, κατά τη γνώμη μου, χάνει και τις τελευταίες ελπίδες της καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Σάλκε και Χοφενχάιμ!
Η απόδοση είναι χαμηλή αλλά θα την συμπεριλάβουμε στο παρολί μας 1,40 στον ΟΠΑΠ, 1,55 μ.ο το βρίσκουμε αλλού.


ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ - ΚΡΟΟΥΛΙ (17.00) 2
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: Το αήττητό της επεκτάθηκε στις 7 σερί αναμετρήσεις και χρειάζεται πλέον μόνο 1 βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή.
ΚΡΟΟΥΛΙ: Ο γνωστός σε όλους μας προπονητής της Γκρεκ Μπρούστερ σε δηλώσεις του έκανε σαφές ότι η ομάδα μπορεί και θα κάνει 3 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και θα ανέβει χωρίς μπαράζ. Έχει 12 αγώνες χωρίς ήττα και χωρίς σημαντικά προβλήματα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ποντάρουμε στο 2, αν και είναι πιθανό και το OVER. Το 1,70 στον ΟΠΑΠ είναι μικρό, ενώ ιντερνετικά βρίσκεται πάνω από 1,80!

ΝΤΙΖΟΝ - ΛΙΛ (20.00) 2
ΝΤΙΖΟΝ: Άλλη μια κακή εμφάνιση και νέα ήττα για τη Ντιζόν. Βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και το άγχος την έχει επηρεάσει τις τελευταίες αγωνιστικές.
ΛΙΛ: Ήταν η μοναδική από τις ομάδες της κορυφής που κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και πλησίασε στους 7 και 5 από Μονπελιέ και Παρί, αντίστοιχα. Επιστρέφουν οι Ντε Μέλο, Πεντρετί και Ντεμπουσί.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Λιλ έχοντας να παίξει με τους πρωτοπόρους τις επόμενες αγωνιστικές είναι ακόμα μέσα στο κόλπο τουλάχιστον της 2ης θέσης. Έχει το υλικό να τα καταφέρει! ΟΠΑΠ 1,70 και αυτό 1,80 η ανώτερη τιμή αυτή τη στιγμή, ενώ αναμένεται να πέσει κι άλλο μεχρι το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου