Επισκεψιμότητα

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ: Ποντάρουμε στο κίνητρο και στη φόρμα

Ο Κανονιέρης κάνει σήμερα το δυναμικό ντεμπούτο του στο betnote.blogspot.com, με την προοπτική να σας στείλει στο ταμείο με τις εκτιμήσεις του...
233. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β'-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (22.00)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β': Έκανε την μίνι έκπληξη την προγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Αλμερία μένοντας στο 0-0 παρότι είχε αρκετές απουσίες. Ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν έχασαν το χρόνο τους καθώς η ομάδα του Χούλιο Βελάθκεθ με εξαιρετική αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από μία ομάδα που κυνηγάει την άνοδο.Σε αυτό το ματς έχει κάποιες επιστροφές που ίσως βελτιώσουν την εικόνα της!
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μία από τις πιο εύκολες νίκες της φέτος πέτυχε η Βαγιαδολίδ η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση,μετράει 4/4 με 13-2 γκολ κ πέρασε έστω με έναν αγώνα περισσότερο στη 2η θέση και την απευθείας άνοδο μεταφέροντας το άγχος στη θέλτα. Αξιόπιστη στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Μίροσλαβ Τζούκιτς με απολογισμό 7-7-3 ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το 2 το βρίσκουμε από 2,0 με συνεχώς πτωτική τάση μέχρι στο χαμηλό 1,85 του ΟΠΑΠ.

212. ΜΟΝΑΚΟ-ΧΑΒΡΗ (21.00)
ΜΟΝΑΚΟ: Είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη κατηγορία, η οποία μετράει 4 σερί νίκες, ενώ είναι αήτητη στα 9 τελευταία ματς (από 17/2). Πριν από δύο μήνες ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό, ενώ μετά από την μεταγραφική ενίσχυση κρυφοκοιτάζει την άνοδο η οποία δεν ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν συνεχίσει έτσι. Θα αγωνιστεί χωρίς τους Σαμπέρ (τερμ.), Μυρατορί (αμυντ.), Βολφ (αμυντ.), Αντριάνο (αμυντ.).
ΧΑΒΡΗ: Από την άλλη η Χάβρη με 37 βαθμούς και βρίσκεται στην 17η θέση μαζί με την Μετς και πλέον καίγεται ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετράει τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας και 8 ματς χωρίς νίκη (από 24/2). Νοκ-άουτ τέθηκαν οι Λοβιόν (αμυντ.), Μεσλούμπ (μεσ.). Αποθεραπεύτηκαν οι Φρανσουά (μεσ.) και Ριβιέρ (επιθ.)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στηρίζουμε την φόρμα, την καλύτερη και πιο πλούσια ομάδα, καθώς και την έδρα... Όλα μας οδηγούν στον άσσο ο οποίος ξεκίνησε στο 1,80 ιντερνετικά (1,60 ΟΠΑΠ), αλλά δύσκολα θα το βρει κάποιος πλέον πάνω απο 1,70!

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΡΕΞΑΜ (21.30)
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ: Πήρε το 4ο διαδοχικό τρίποντο εναντίον της Χέις παρότι δυσκολεύτηκε λίγο αλλά εξασφάλισε την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου.Χρειάζεται 1 βαθμό στους 2 τελευταίους αγώνες για να σιγουρέψει και την 3η θέση.Δεν υπάρχουν απουσίες αν κ αναμένεται να προστατευτούν κάποιοι βασικοί εν όψη των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν.
ΡΕΞΑΜ: Αρκετά κουρασμένη έδειξε σε ένα ακόμα αγώνα,(4 ματς χωρίς νίκη) έχασε κ τις μαθηματικές ελπίδες για απευθείας άνοδο. Ευκαιρία να ξεκουραστούν οι βασικοί όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά στην Αγγλία οπότε θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θέμα κ γκολ αμφότερες ενώ κάποιοι παίχτες θα κάνουν το κάτι παραπάνω σκεπτόμενοι μια μεταγραφή.Σχετικά αδιάφορες κ με προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια 5/6 οβερ!Στον ΟΠΑΠ δεν προσφέρεται το οβερ 2,5 αλλά σε άλλες εταιρίες θα το βρείτε πάνω από 1,75!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου