Επισκεψιμότητα

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ: Καλό μήνα με ταμεία!

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ (19.00) 1
Μία ομάδα ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο ματς και αυτή δε είναι άλλη από τη Γρανάδα που βρίσκεται 5 βαθμούς από τη ζώνη και με το τρίποντο σήμερα θα αισθάνεται πιο ασφαλής απέναντι σε μια αδιάφορη και με απουσίες Εσπανιόλ. Ο άσσος ήταν σε καλύτερη απόδοση πάνω απο 2,αλλά πλέον δύσκολα βρίσκεται σε αυτή καθώς πέφτει συνεχώς!
ΑΜΙΑΝ - ΚΛΕΡΜΟΝ (21.00) 2
Τελευταία και απογοητευμένη η Αμιάν,που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, πολύ κοντά στην άνοδο η Κλερμόν μετά την μεγάλη νίκη και ψυχολογίας επί της Μονακό που της έσπασε το νικηφόρο σερί και την όρεξη για άνοδο. Το διπλό απο το 1,95 έχει πέσει κατακόρυφα και δεν ξέρω και εγώ που μπορεί να φτάσει αφού το συναντάς πλέον στο αρκετά μικρό 1,80!

ΡΕΜΣ - ΜΠΟΥΛΟΝ (21.00) 1
Βρίσκεται ακόμα στη δεύτερη θέση αλλά νιώθει πολύ κοντά την ανάσα της Τρουά και Κλερμόν. Αν δεν κερδίσει σήμερα πιθανότατα να βρεθεί εκτός τριάδας και αυτό θα είναι κυρίως ψυχολογικό πλήγμα για τη Ρεμς. Από την άλλη η Μπουλόν μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για παραμονή αλλά η εικόνα της,της αποκλείει και αυτές.Δεν υπάρχει μείωση στον άσσο λόγο οτι ξεκίνησε ήδη χαμηλά στο 1,6 περίπου!

Συνοπτικά:
ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 (2,10-1,85)
ΑΜΙΑΝ - ΚΛΕΡΜΟΝ 2 (1,95-1,70)
ΡΕΜΣ - ΜΠΟΥΛΟΝ 1 (1,66-1,55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου