Επισκεψιμότητα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ : Γαλλικό παρολί!


ΛΟΡΙΑΝ - ΝΤΙΖΟΝ (20.00) 1
Με νίκη η γηπεδούχος εξασφαλίζει την παραμονή από σήμερα και θέλει να πάρει το τρίποντο καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Όσο για την Ντιζόν ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της την Οσέρ και πλέον πρέπει να υπερβεί τις δυνατότητές της για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Πέφτει ο άσσος εδώ και μέρες και αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στο 1,80 που μας ικανοποιεί μερικώς.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ (20.00) 1
Έσπασε το αήττητο σερί της από την Παρί σε ένα παιχνίδι που στάθηκε πολύ καλά και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω.Έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και θα τις κυνηγήσει. Αντιθέτως η Μαρσέιγ έκανε νίκη μετά από αρκετό καιρό και φαίνεται ότι ξυπνάει και πάλι αλλά πλέον δεν έχει να ελπίζει σε κάτι. Η απόδοση πάνω από 2,20 είναι στοιχηματική αξία.

ΟΣΕΡ - ΜΠΟΡΝΤΟ (20.00) 1
Την τρίτη σερί νίκη θα προσπαθήσει να πετύχει η Οσέρ κόντρα στην αδιάφορη Μπορντό για να κάνει ένα μεγάλο βήμα για παραμονή. Το διπλό της πέμπτης κόντρα στην Ντιζόν ήταν το παρθενικό της για φέτος παρόλα αυτά σε περίπτωση ισοβαθμιών έχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων ο οποίος μπορεί να είναι σωτήριος. Μεγάλη η τιμή στον άσσο 2,25 και θα συμπεριληφθεί στο παρολί μας.

Συνοπτικά:
ΛΟΡΙΑΝ - ΝΤΙΖΟΝ 1 (1,80)
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ 1 (2,20)
ΟΣΕΡ - ΜΠΟΡΝΤΟ 1 (2,25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου