Επισκεψιμότητα

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑΣ : Μικρότερο ρίσκο!



Ένα σημείο πέρασε χθες σε μια μέτρια μέρα με αρκετό ρίσκο. Σήμερα θα πάμε σε παιχνίδια με χαμηλότερες αποδόσεις και όχι ισοπαλίες που τελευταία μας τα έχουν χαλάσει.

Τελευταία αγωνιστική στη Πρέμιερ Λιγκ και ένα παιχνίδι συγκεντρώνει τα βλέμματα τόσο στη κορυφή,όσο και στην ουρά. Το Μ.Σίτι - ΚΠΡ θα κρίνει πολλά, και επειδή εδώ που έφτασε η γηπεδούχος είναι καθαρή αυτοκτονία να χάσει το πρωτάθλημα πιστεύουμε ότι θα κερδίσει μια ομάδα που ψάχνει ένα βαθμό για τη σωτηρία της. Όπως όλα δείχνουν δεν θα το πάρει και θα ανοίξει το δρόμο στην Μπόλτον με νίκη να μείνει στη κατηγορία κόντρα στην αδιάφορη Στόουκ.

Συνεχίζουμε με την τελευταία αγωνιστική στο καμπιονάτο και πάμε στο παιχνίδι Λάτσιο - Ίντερ. Οι παθιασμένοι Μιλανέζοι στέρησαν από την συμπολίτισσα τις μικρές ελπίδες της για κούπα και μπήκαν πάλι στην διεκδίκηση για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Καλύτερη ομάδα σε μια δύσκολη έδρα όμως αλλά η φόρμα μας οδηγεί στο διπλό.

κλείνουμε με την Οσέρ , την ομάδα που διεκδικούσε πρωτάθλημα και έπαιζε Ευρώπη πριν λίγα χρόνια αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για υποβιβασμό.Μας απογοήτευσε στο προηγούμενο ματς καθώς δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο (2-4). Σήμερα είναι η τελευταία της ευκαιρία σε μια καλή απόδοση.




Συνοπτικά σε σύστημα 2-3:

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ 2 (2,80)

ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ 2 (2,50)

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΣΕΡ 2 (4,50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου