Επισκεψιμότητα

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ : Πάμε ταμείο!



Η τριάδα μας την Κυριακή πέρασε αρκετά εύκολα πηγαίνοντας μας ταμείο. Σήμερα η μέρα είναι πονηρή καθώς τα πρωταθλήματα που μας έχουν απομείνει είναι περίεργα ή ακόμα νωρίς να ασχοληθούμε σοβαρά με Σκανδιναβία, παρόλα αυτά η προτασή μας έχει αρκετές ελπίδες να επιβεβαιωθεί και με καλή απόδοση.




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (17.45) 2
Έδειξε μια στοιχειώδη σοβαρότητα και κέρδισε τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας πάλι επικεφαλής στην βαθμολογία. Θέλει απεγνωσμένα το τρίποντο για να εδραιωθεί στην κορυφή και πιστεύω θα τα καταφέρει αφού η ψυχολογία του είναι ανεβασμένη ενώ ο Ατρόμητος θα έχει σημαντικές απουσίες.
Αγοράζουμε το διπλό σε ικανοποιητική απόδοση στο 2,20!




ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΙΡΟΝΑ (21.00) 2

Ο υποβιβασμός της Βιγιαρεάλ χαροποίησε πολλές ομάδες, αφού παρέσυρε μαζί της και την Βιγιαρεάλ Β' ρίχνοντάς της στη τρίτη κατηγορία. Έτσι θα υποβιβαστούν 3 ακόμα ομάδες. Η μία είναι γνωστή (Ταραγόνα) αφού έχασε το τρένο της παραμονής με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Από την άλλη η Χιρόνα είναι από τις τυχερές, αφού ανέλπιστα ανέβηκε πάνω από τη ζώνη και αν κερδίσει απόψε θα κάνει ένα σημαντικότατο βήμα για την παραμονή. Πέφτει το διπλό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη στο 2,10!




ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (21.30) ουδέτερο γήπεδο 1

Σε τρελή φόρμα βρίσκεται η Βασιλεία βάζοντας 11 γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Έχει 23 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη και σημερινή αντίπαλό της στον τελικό κυπέλλου και θέλει για μια ακόμα χρονιά να κάνει το ντάμπλ. Βέβαια ένας τελικός πάντα έχει διαφορά από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά θα ποντάρουμε στη φόρμα της πρωταθλήτριας σε μέτρια απόδοση.




Συνοπτικά :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ 2 (2,20)

ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΙΡΟΝΑ 2 (2,10)

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (1,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου