Επισκεψιμότητα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"Ερυθρόλευκο" διπλό, εκδίκηση για Μάτζικ!

Με Ευρωλίγκα και ΝΒΑ φιλοδοξούμε σήμερα να κάνουμε το "δύο στα δύο" για μία καλή στοιχηματική δυάδα...

751 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1,5)
Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός μας... πρόδωσε, καθώς για ένα καλάθι "έσπασε" ο άσος που σας είχαμε προτείνει στο ματς με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ομως, αυτή τη φορά οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να μας δικαιώσουν, περνώντας νικηφόρα από την Τουρκία. Η Γαλατασαράι δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση... φόβητρο για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που αν είναι σοβαροί, θα φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, έχοντας και πλεονέκτημα 1,5 πόντου.
Οι Τούρκοι περιμένουν πολλά από τον Γιάκα Λάκοβιτς, που παίρνει πάνω του πολλές επιθέσεις, ενώ ο πρώην ερυθρόλευκος, Τζαμόν Γκόρντον, προορίζεται για το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη. Στη φροντ λάιν, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πληρέστεροι, αφού χθες το βράδυ ο Οκτάι Μαχμούτι έδιωξε τον Ντάριους Σονγκάιλα, με τον οποίο διατηρούσε άσχημες σχέσεις. Ξεκάθαρος ηγέτης δεν υπάρχει στη Γαλατασαράι, που παρότι πάλεψε το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την Εφές Ανατολού, δεν δείχνει ικανή να κάνει τη νίκη που θα της δώσει ώθηση για την πρόκριση.
Πρόταση: 2

758 ΜΑΤΖΙΚ - ΣΕΛΤΙΚΣ (8,5)
Πριν από μερικές ημέρες, οι Σέλτικς... φιλοδώρησαν τους Μάτζικ 30 πόντους διαφορά, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ωστόσο, όπως είχαμε προβλέψει και πριν από το ματς της ομάδας του Ορλάντο με τους Πέισερς, το... σοκ έκανε καλό στους παίκτες του Βαν Γκάντι, που ψάχνουν για εκδίκηση.
Αυτή τη φορά θα παίζουν στην έδρα τους και τα μάτια του Ντουάιτ Χάουαρντ και των συμπαικτών του θα... γυαλίζουν, στοχεύοντας στο ξέπλυμα της ντροπής. Πιστεύουμε πως ο "άσος" είναι σχεδόν βέβαιος, παρά το πλεονέκτημα ύψους 1,75 που δίνεται στους "Κέλτες". Οι Μάτζικ έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, απέναντι στους αντιπάλους τους και αν επιβάλουν το ρυθμό τους θα τα καταφέρουν...
Πρόταση: 1 

Συνοψίζοντας:
751 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1,5) 2 1,80
758 ΜΑΤΖΙΚ - ΣΕΛΤΙΚΣ (8,5) 1 1,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου