Επισκεψιμότητα

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πολλά γκολ στο "Classico"


Η δεύτερη "μονομαχία" μεταξύ των "αιωνίων" του ισπανικού ποδοσφαίρου αποτελεί το βασικό μας ποντάρισμα και συνοδεύεται από τριάδα ελληνικών αγώνων.

150. Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
Η νίκη των "μπλαουγκράνα" μέσα στη Μαδρίτη δεν αφήνει το περιθώριο στην Ρεάλ να παίξει "κλειστά". Οι χώροι που θα δημιουργηθούν θα δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες των γηπεδούχων να πετύχουν γκολ. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί ξανά και με τους φιλοξενούμενους. Θεωρούμε το over κάτι παραπάνω από σίγουρο και ποντάρουμε ακόμα και στην επίτευξη περισσότερων τερμάτων. Από τη μία o Moυρίνιο και οι παίκτες του δεν θα το βάλουν κάτω και από την άλλη η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει εκδικητικές τάσεις μετά το ξύλο που έφαγαν οι παίκτες της στην πρώτη αναμέτρηση.
Πρόταση: Over  και   4-6 γκολ

128. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Στην "Τούμπα" συγκρούονται δύο ομάδες που "διψάνε" για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως έχουν πολύ σφιχτές άμυνες. Δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα περιμένουμε πολύ προσεκτικό παιχνίδι, λίγα γκολ και πιθανότατα καθόλου σκορ στο πρώτο ημίχρονο.
Πρόταση: Under και Χ ημίχρονο

135. ΠΑΟ - Λεβαδειακός (+1)
Οι "πράσινοι" συνεχίζουν τις μέτριες πλην όμως ουσιαστικές εμφανίσεις. Το κίνητρο σε αυτόν τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο, βέβαια ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί χωρίς τους Φαβάλι,  Ναπολεόνι, Μουλόπουλο και Κουτσόπουλο. Βάσει των παραπάνω περιμένουμε τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Επειδή όμως δεν συμφέρει ο μικρός άσος, θα επιλέξουμε οποιαδήποτε νίκη των γηπεδούχων με μόλις ένα γκολ διαφορά για να πληρωθούμε την στοιχηματική "ισοπαλία", που αποτελεί ευκαιρία.  
Πρόταση:  Χ 

136. Ολυμπιακός-Πανιώνιος
Οι πρωταθλητές καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά καλούνται να το κάνουν ξανά χωρίς τους Τζιμπούρ και Μιραλάς, οι οποίοι αποδεικνύτονται μεγάλη απώλεια. Ο Πανιώνιος εγκυμονεί κινδύνους γι'αυτό θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ ως πιθανότερο σύνολο τερμάτων στην αναμέτρηση, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί είτε σκοράρουν και οι δύο ομάδες, είτε μόνο η μία.
Πρόταση:  2-3 γκολ

Συνοψίζοντας:  (φτιάχνουμε μία τριάδα η τετράδα με κάποια από τα παρακάτω)

128. ΠΑΟΚ - Ατρόμητος  Under  (1,45) 1-1
128. ΠΑΟΚ - Ατρόμητος  X ημίχρονο (1,80)  1-0

135. ΠΑΟ - Λεβαδειακός (+1)   (3,55) 4-0

136. Ολυμπιακός - Πανιώνιος   2-3 γκολ (1,80) 4-0

150. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης  Over (1.45)  2-2
150. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης  4-6 γκολ (2,30)  2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου