Επισκεψιμότητα

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σε εκπληκτική κατάσταση η Τραμπζονσπορ


Η Ακαδέμικα δεν κατάφερα να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που έχασε κόντρα στη Λεϊρία με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Σήμερα κατα κύριο λόγω θα εμπιστευτούμε την Τρμπζονσπόρ.


127. Καραντεμιρ Καραμποκ – Τραμπζονσπορ

Η Τραμπζονσπόρ ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτό το διάστημα στην Τουρκία. Με τέσσερις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και συντελεστή τερμάτων 12-2 φιγουράρει ξανά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Σήμερα δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Καραντεμίρ Καραμπόκ, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει δεχτεί 15 τέρματα και έχει 4 ήττες και μία νίκη. Βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος, 7 πόντους πίσω από τη 15η θέση που δίνει την παραμονή στην κατηγορία. Η διαφορά των ομάδων είναι πολύ μεγάλη και το 1,75 του διπλού είναι ικανοποιητικό.

Πρόταση: 2

193. Ρέιθ Ρόβερς – Φόλκερκ

Πάμε στη Σκωτία, εκεί όπου η Φόλκερκ προσπαθεί να ανέβει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Βρίσκεται 3 πόντους πίσω από την Ρος και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει, τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό με τη Ρέιθ Ρόβερς πρέπει να τα καθαρίζει. Η Ρέιθ είναι η ομάδα με τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία, αφού έχει υποστεί 6 ήττες σε 10 παιχνίδια και μάλιστα οι 5 στα τελευταία 6 εντός που έδωσε. Από την άλλη η Φόλκερκ είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη σαν ομάδα και το διπλό σε απόδοση 2,00 είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Πρόταση: 2

214. Γουαδαλαχάρα – Βαγιαδολίδ

Κλείνουμε με  Ισπανία και την αναμέτρηση της Γουαδαλαχάρα με τη Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ομάδα Πριμέρα Ντιβιζιόν και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Από την άλλη η νεοφώτιστη Γουαδαλαχάρα έχει ως στόχο την παραμονή και μέχρι στιγμής έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται όμως σε πολύ κακή κατάσταση. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δεχτεί 10 τέρματα και έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Η Βαγιαδολίδ έχει ανεβάσει ρυθμούς και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Πρόταση: 2

Συνοψίζοντας
Καραντεμιρ Καραμποκ – Τραμπζονσπορ   1,75   2-1
Ρέιθ Ρόβερς – Φόλκερκ                              2,00   2-2
Γουαδαλαχάρα – Βαγιαδολίδ                     2,15   0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου