Επισκεψιμότητα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ: Ταμείο χθες... συντηρητικά σήμερα!

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ (22.15) 1
Η γηπεδούχος μπήκε σε περιπέτειες μετά από ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη (15/1) το οποίο έχει μετριάσει τη χαρά από τον τελικό κυπέλλου. Οι πάντες περιμένουν αυτό το παιχνίδι ώστε να τους φύγει το άγχος και να παίξουν πιο απελευθερωμένα εν όψη του τελικού με τη Σπόρτινγκ. Από την άλλη η Ολανένσε χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον θα παίξει ανοιχτά κι ό,τι βγει αλλά και να χάσει δεν τρέχει τίποτα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η απόδοση στον άσσο ξεκίνησε πάνω από 2 μονάδες με πτωτική τάση.Όποιος το βρει ακόμα σε τέτοια επίπεδα είναι κατά τη γνώμη παικτική αξία!

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΣΑΤΟΡΟΥ (21.00) OVER 2,5
Χαλαρή και χωρίς πίεση είναι πλέον η Μπαστιά που άξια προβιβάζεται καθώς ήταν η πιο σταθερή ομάδα στη Λιγκ 2. Με νίκη σήμερα στο κατάμεστο Φουριάνι ετοιμάζει τη φιέστα που όπως όλα δείχνουν θα γίνει στο επόμενο εντός έδρας ματς. Από τις πιο αδιάφορες ομάδες είναι η Σατορού που βρίσκεται στη μέση και έχει αποφύγει τις περιπέτειες.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Προβλέπουμε ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες.Πιστεύουμε θα μπουν γκολ και η απόδοση του OVER μας ικανοποιεί αφού βρίσκεται κοντά και σε πολλές εταιρίες πάνω από 2!

ΑΑΧΕΝ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (21.15) 2
Απογοητευτική η φετινή πορεία της Άαχεν που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας 7 βαθμούς από την σωτηρία και το θαύμα.Δεν ξέρω πόσοι πιστεύουν σε αυτά αλλα το να κάνει 3 νίκες μόνο σενάριο επιστημονικής φαντασίας φαντάζει αφού σήμερα παίζει με την ομάδα που καίγεται και ειναι ικανή να κερδίσει καθώς στοχεύει στην απευθείας άνοδο και το πρωτάθλημα!


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Τελικός και για τους δύο,όμως στηρίζουμε ποιότητα και πάμε προς το 2, σε χαμηλή απόδοση αλλά εφικτό στο 1,70!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου