Επισκεψιμότητα

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ: Για το δεύτερο σερί ταμείο!

Το μεσοβδόμαδο παρολί μας πήγε ταμείο καθώς επικράτησαν Λιλ,Τζένοα και ΠΑΟΚ προσφέροντάς μας μια απόδοση πάνω από 7 μονάδες. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε στηριζόμενοι για άλλη μια φορά στο κίνητρο.ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ (22.30)
Πάλεψε το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας συνεχίζοντας το αρνητικό σερί που την έχει φέρει κάτω πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και ελπίζουμε να τα καταφέρει αυτή τη φορά.Μικρή η απόδοση,σε συνεχόμενη πτώση βρίσκεται πλέον στο 1,75 στην καλύτερη.

ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ (16.00)
Την πιο εύκολη νίκη πανηγύρισε για φέτος η φιλοξενούμενη νικώντας 6-0 τη Βιτσέντζα και διατηρήθηκε στην 2η θέση που την οδηγεί στην απευθείας άνοδο στο Καμπιονάτο. Εναντίον της σήμερα μια αδιάφορη ομάδα που δεν έχει κάποιο σημαντικό λόγο να χαλάσει τις σχέσεις της με την συμπαθητική Πεσκάρα.Στο 1,65 το διπλό έχει πολλές πιθανότης να μας πληρώσει.

ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ (16.00)
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η γηπεδούχος που χρειάζεται τους βαθμούς για να αποφύγει τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό,ενώ κάνει προσπάθειες να ανέβει στης 17η θέση ώστε να μη βρεθεί ούτε στα μπαράζ.Αν θέλει να το καταφέρει αυτό πρέπει να κάνει την αρχή απο σήμερα και να κερδίσει την ήδη υποβιβασμένη και τελευταία Αλμπινολέφε που μετρά 9 σερί ήττες.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ (16.00)
Τρίτο και τελευταίο ματς από Ιταλία που ελπίζω να δικαιώσει την επιλογή μας. Λίγο πολύ ότι είπαμε κ για τη Πεσκάρα έτσι και η Σασουόλο χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στις θέσεις για την άνοδο χωρίς μπαράζ.Αδιάφορη η Κροτόνε αν και φορμαρισμένη,πάντα επικίνδυνη και στα εκτός έδρας. Πέφτει η απόδοση του άσσου όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που είναι ''φορτωμένα'' στο τζίρο.

Συμπερασματικά:
ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1 (1,75)
ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ 2 (1,65)
ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ 1 (1,60)
ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (1,65)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου