Επισκεψιμότητα

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες για Ακαδέμικα


Αρκετά καλό ήταν το ντεμπούτο μας με τη δυάδα που πέρασε σε απόδοση 5,92. Σήμερα στηρίζουμε την Ακαδέμικα στην αναμέτρηση με τη Λεϊρία.


112. Ακαδέμικα – Λεϊρία

Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η Ακαδέμικα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, τη Λεϊρία. Οι γηπεδούχοι μετά την μίνι κοιλία που έκαναν βρέθηκαν τέσσερις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται το τρίποντο για να μην μπλεχτούν σε περιπέτειες. Από την άλλη η Λεϊρία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας και απόψε θα λείψει ο βασικός τερματοφύλακας, ο βασικός μέσος και αρχηγός της ομάδας και ο βασικός επιθετικός και καλύτερος παίκτης της ομάδας Ρομπίνιο. Η Ακαδέμικα έχει τρεις βασικές επιστροφές.

Πρόταση: 1

108. Γκενκ – Σιντ Τρουίντεν

Η Γκενκ υποδέχεται τη Σιντ Τρουίντεν, ομάδα που δε σκοράρει ούτε με αίτηση! Έχει να πετύχει τέρμα 386 λεπτά και σήμερα θα λείψουν οι δύο βασικοί επιθετικοί της, οπότε καταλαβαίνετε… Ο Ρέζα μάλιστα έχει πετύχει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας του. Το 1,35 του άσσου είναι μικρό. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να αμύνονται καλά. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν δεχτεί μόλις 4 γκολ, ενώ έχουν πετύχει μόλις 1! Έτσι θα προχωρήσουμε στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται.

Πρόταση: No Goal, 2-3 Goal


Συνοψίζοντας:
Ακαδέμικα – Λεϊρία 1 (1,85) 0-0
Γκενκ Σιντ Τρουίντεν No Goal (1,85) 2-1 και 2-3 Goal (2,00) 2-1


Ημίχρονα τελικά για σύστημα

Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας  Χ/2    (4,60)  1-2  (0-0 ημίχρονο)
Αλκογιάνο – Αλμερία           Χ/2    (5,00)   2-2
Ακαδέμικα –Λεϊρία              1/1     (3,25)  0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου