Επισκεψιμότητα

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ταμείο με δυάδα


Φίλοι και συμπαίκτες, η πρεμιέρα του blog ήταν καλή, αφού ο Σοφός επέλεξε σωστά δυάδα με απόδοση 5,92. Βέβαια μπορούσε να είναι και καλύτερη όμως τα παιχνίδια λήγουν με το τελευταίο σφύριγμα και τα γκολ που πετυχαίνονται κοντά στο 90' μπορεί να πληρώσουν, αλλά και να χαλάσουν όλο το ποντάρισμα.
Το over της Λαβάλ με την Ιστρ επιβεβαιώθηκε, όπως και ο άσος της Ρέξαμ στο ημίχρονο. Αν το 1-0 είχε μείνει μέχρι τέλους, ο Σοφός θα είχε δύο επιτυχίες.

Από την άλλη τα under του Λεβαδειακού με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν εύκολα, ενώ 2-3 γκολ ήταν και το αποτέλεσμα του "classico", όπως πρότεινε ο Μαγυάρος. Μάλιστα, στο ισπανικό ντέρμπι τα προβλεπόμενα έγιναν με την έννοια, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε μεν, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το σκορ, μόλις η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοσή της. Έτσι οι Καταλανοί όχι μόνο δεν έχασαν αλλά έκλεψαν και το παιχνίδι. Κι αν οι επιθετικοί του Γκουαρντιόλα έφαγαν τόσο ξύλο που δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ, την δουλειά την έκαναν οι αμυντικοί.

Το παιχνίδι που του χάλασε όμως το απόλυτο στην τετράδα ήταν αυτό της Μίλαν με τη Νοβάρα. Η εκτίμηση ότι οι "ροσονέρι" θα κερδίσουν χωρίς να δεχτούν γκολ δεν επιβεβαιώθηκε αφού το 1-0 δεν έμεινε μέχρι τέλους. Ο Αλέγκρι επέλεξε να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τους Πάτο, Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο, ξεκινώντας τον Ιντζάκι. Η Μίλαν προηγήθηκε όμως στο 88' o Ραντοβάνοβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Αλέγκρι στην παράταση έβαλε μέσα τον Πάτο και ο τελευταίος έδωσε την αναμενόμενη νίκη-πρόκριση στο 100', όμως για εμάς αυτό δεν είχε σημασία αφού η τετράδα χάλασε τελικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου